Bericht versturen
Thuis Producten3D-kaartprojector

Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building

Certificaat
China Shenzhen Flyin Technology Co.,Limited certificaten
China Shenzhen Flyin Technology Co.,Limited certificaten
Klantenoverzichten
Ik becommentarieer zelden, maar dit keer ik moest. Ik kan geen partij aan een projector besteden en Julia adviseerde dit voor me. Ik ontving de projector drie dagen nadat het werd verscheept en ik kan niet wachten om het apart te nemen. Het kijkt nog beter dan het beeld. Het projectieeffect is ook groot. Ik had veel een grote het winkelen ervaring dit keer, zodat dank Julia

—— Madison

SZFLYIN de projector is beste van kwaliteit. Het is elke stuiver waard. Wij gebruiken het bijna everynight. De beeldkwaliteit is zeer best. De trillende kleuren en gemakkelijk-aan-passen hoeken aan. Wij stromen alles. Het volume en de sprekerskwaliteit zijn veel beter dan ik dacht. Wij ontwierpen de film op onze omheining, die 6 voet lange en minste 20 voeten was. Deze projector is perfect

—— D.VIEW

Ik ben online Chatten Nu

Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building

Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building
Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building

Grote Afbeelding :  Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: FLYIN/OEM
Certificering: CE,FCC ,ROHS,etc
Modelnummer: EL-M705U

Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building

beschrijving
Helderheid: 10000 lumen Type: Kaartprojector
Chip: 3lcd lichtbron: Laser
Oorspronkelijke resolutie: WUXGA(1920 x 1200) Lampverbruik (W) Nominaal: 480w
Hoog licht:

OEM laser buitenprojector

,

3lcd laser buitenprojector

,

10000 lumen laser 4k-projector

product beschrijving
Neem contact op met de leverancier
Voor het beste advies!
EL-705U
 
Opvallende afbeeldingen, eenvoudig te gebruiken...
 
Van installatie tot bediening
 
-Verbazingwekkend hoge kwaliteit in elk opzicht.
Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building 0

Functies &Hoogtepunten

 
Eenvoudig te installeren en gemakkelijk aan te passen
Een verscheidenheid aan verwisselbare gemotoriseerde lenzen, stappenmotor maakt de beeldaanpassing nauwkeuriger Er is een verscheidenheid aan verwisselbare lenzen beschikbaar voor verschillende schermformaten en installatieomgevingen.De stappenmotor die in de gemotoriseerde lens wordt gebruikt, stelt gebruikers in staat om nauwkeurigere aanpassingen te maken bij het uitvoeren van bewerkingen zoals edge blending en overlaying.De lens kan worden afgesteld via de afstandsbediening en webbediening, en het gemak van afstellen wanneer de projector aan het plafond is geïnstalleerd, is aanzienlijk verbeterd.
 
Ondersteuning van 360° stereo-installatie
De technische LCD-projectoren uit de Yosemite-serie ondersteunen 360° stereo-installatie, bieden meer creatieve weergavemogelijkheden, behouden een stabiele beeldkwaliteit en zijn geschikt voor verschillende installatieomgevingen.
 
Standaardspiegel 1,8x superzoom, sterk aanpassingsvermogen
De standaardlens maakt gebruik van 1,8x superzoom en heeft ook een breed lensverschuivingsbereik en een groter bereik aan installatie-afstanden, wat geschikt is voor verschillende zware installatie-omgevingen.
 
Schokkende beeldkwaliteit mooie presentatie
Colorma®-kleurbeheertechnologie voor meer gebalanceerde weergavekleuren Colorma®-kleurbeheertechnologie is een kleurbeheertechnologie die speciaal wordt toegepast op projectieschermen met meer dan 18 jaar R&D-ervaring verzameld door SZFLYIN.De Yosemite-serie biedt met name drie primaire kleuren rood, groen en blauw voor onafhankelijke aanpassing van de witbalans;voor zijn professionele technische toepassingsomgeving heeft de 705U een ingebouwde Gamma-curve die zich aanpast aan verschillende omgevingen om een ​​beter kleur- en helderheidsbalansweergave-effect te bereiken.
 
Het ontwerp van de middelste lens zorgt ervoor dat het beeld een betere helderheid en uniformiteit vertoont
De 705U liquid crystal engineering-projector heeft een centraal lensontwerp, waardoor het geprojecteerde beeld een betere kleuruniformiteit en helderheidsuniformiteit heeft.
 
High-end 3LCD-kleurendisplay om verbluffende beeldeffecten te creëren
De 705U liquid crystal engineering-projector maakt gebruik van een hoogwaardige 3LCD-kleurendisplaychip om een ​​hogere efficiëntie van het lichtgebruik, een betere kleuruniformiteit en helderheidsuniformiteit te bereiken en een perfect beeldeffect te creëren, waardoor het beeld en het beeld schokkender worden.
 
Breed scala aan toepassingen, flexibel en veranderlijk
Ingebouwde positioneringsbeeldsensor, past automatisch het kijkhoekscherm aan De 705U LCD-projectprojector heeft zijn eigen positioneringsbeeldsensor, die de positiesensor voor frontprojectie en plafondinstallatie kan identificeren en automatisch de kijkhoek van het scherm kan aanpassen.
 
Door de gebruiker gedefinieerd scherm Pas het opstartscherm voor u aan
Via het menu kunnen gebruikers hun eigen gepersonaliseerde afbeeldingen van bedrijven of individuen instellen als opstartanimaties, die het unieke beeld van bedrijven of individuen op een externe weergave beter kunnen weergeven, waardoor het stereotiepe opstartbeeld in het verleden wordt doorbroken.Chinese afstandsbediening en aangepast opstartscherm, de bediening is intuïtiever en eenvoudiger.
 
Super geometrische correctie, beeldaanpassing is eenvoudig
705U LCD-engineeringprojector, met handmatige en automatische verticale keystone-correctie en handmatige horizontale keystone-correctiefunctie, en vierhoekcorrectie (Corner Keystone), om gebruikers te maximaliseren om het beste beeldeffect op verschillende onregelmatige projectieoppervlakken te verkrijgen.
 
IRIS dynamisch diafragma, het contrast is sterk verbeterd
De 705U LCD-projectprojector maakt gebruik van de IRIS-technologie voor dynamische diafragmacontrastverbetering, die de contrastverhouding aanzienlijk verbetert.In vergelijking met gewone LCD-projectoren biedt het de hoogste contrastverhouding, geeft het puur zwart weer, is het beeld helder en zijn de lagen duidelijk, waardoor het licht- en schaduwbeeld realistischer wordt en het beeld klaar is om te verschijnen.
 
Uitgebreide overweging van het lampvermogen en de levensduur van de lamp
De 705U LCD-projectprojector heeft uitgebreid rekening gehouden met het lampvermogen en de levensduur van de lamp bij de selectie van lampen en biedt oplossingen voor uiteenlopende behoeften.
 
Stabiele prestaties en consistente kwaliteit
Afstandsbediening anti-interferentie, gevoelige en handige bediening Door de afstandsbedieningscode in te stellen (tot 10 groepen ID's), kan worden voorkomen dat de afstandsbediening meerdere projectoren stoort.De voorste en achterste afstandsbedieningsontvangers van de projector kunnen worden ingesteld om te worden ingeschakeld of niet.De bekabelde afstandsbedieningsinterface biedt een bekabelde invoer-/uitvoerinterface voor afstandsbediening, waardoor één-op-één nauwkeurige bediening mogelijk is in complexe scenario's waarbij meerdere apparaten worden gebruikt.
 
De geïntegreerde beschermplaat aan de achterzijde zorgt ervoor dat de projector er natuurlijk uitziet
De 705U is uitgerust met een integraal gevormde beschermingskaart voor de achterste besturing, die is gebaseerd op de ontwerpprincipes van de auto-industrie, die niet alleen de impact van externe krachten op apparatuurpoorten, enz. kan voorkomen en de betrouwbaarheid kan verbeteren;het kan ook slim worden ingetrokken om de technische professionaliteit te verbeteren;het maakt ook het algehele uiterlijkontwerp natuurlijk.Unieke vindingrijkheid die de smaak van de gebruiker benadrukt
 
Rijke interface, meer uitbreiding van de back-upweergave-interface
De 705U LCD-projectprojector kan de projector via het netwerk aansturen.Het is uitgerust met een standaard RJ45-display-interface.De projector met WUXGA-configuratie ondersteunt direct lezen van U-schijf en kan worden aangesloten op een draadloze adapter om beelden te projecteren vanaf mobiele apparaten zoals IOS/Andriod.
 
HEPA elektrostatisch stoffilter om de levensduur van de projector te verlengen
Het zeer efficiënte HEPA elektrostatische stofdichte net kan de levensduur van de projector effectief verlengen en de kwaliteit van de projector waarborgen;tegelijkertijd heeft de projector een ingebouwd zelfcontrolesysteem, dat altijd de luchtstroom in en uit de projector detecteert, automatisch detecteert of het filterscherm is geblokkeerd en automatisch een alarm kan geven om te vragen om reiniging en stofverwijdering.Bescherm de machine en verleng effectief de levensduur.
Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building 1
FLYIN Generiek
Model#
EL-705U
Citaat
€ 3.900,00
FLYIN P/N
110002500
Belangrijkste onderdelen
 
Helderheid (type)
( Ansi Lumen )
10.000
Helderheid (min.)
( Ansi Lumen )
8.000
Paneel
Beeldscherm
3*0.75''
Weergavetechnologie
LCD-scherm
Oorspronkelijke resolutie
WUXGA(1920 x 1200)
Lamp
Lampverbruik (W)
Normaal: 480W
Lamplevensduur(H)
Normaal:5000 uur/ECO:6000 uur
Projectie
Lens
Zoomen/focussen
aangedreven
Werpverhouding
100"@3.142m
1.55 (breed)--2.81 (tele)
F
F:1.8~2.6
f
f=24,0 mm~43,2 mm
Zoomverhouding
1,8x optiek
Scherm grootte
40-300 breed (duim)
Lensverschuiving V
±70% (Aangedreven)
Lensverschuiving H
±30% (aangedreven)
CR
Contrastverhouding (min)
2000:1 met IRIS @ lenscentrum
Lawaai
Lawaai (dB)
Normaal: 40dB@2m
ECO:34dB@2m
AR
Beeldverhouding
16:10 (standaard)/4:3 (compatibel)
Invoer
VGA
*1
Audio In
(mini-jack, 3,5 mm)
*2
BNC
*5
Video
*1
Audio-ingang (L/R)
--RCA
*2
S-Video
*1
HDMI
*2
USB-A
*1
1. Ondersteuning van Memory-viewer
2. WiFi-dongle (optioneel accessoire)
Micro USB
*1(Weergave)
RJ45
*1(Weergave)
DVI-D
*1
Uitgang
VGA
*1
Geluid uit
(mini-jack, 3,5 mm)
*1
Controle
RS232
*1
RJ45
*1 (controle)
Micro USB
*1
1. Voor upgrade
2. Mico-USB-display
Bedrade afstandsbediening (IN)
*1
Bedrade afstandsbediening (OUT)
*1
HD-Basis T
*1
Audio
Spreker
1*10W
Temp. & Vochtigheid
Bedrijfstemp.
0℃~40℃ (35~ ECO)
Winkel Temp.
-20℃~~60℃
Bedrijfsvochtigheid
20%~85%
Opslag Vochtigheid
10%~85%
Mechanisch ontwerp
Beveiligingsbalk
Ja
Wachtwoord beveiligingen
Ja
Vergrendeling van het bedieningspaneel
Ja
Kenginston-slot
Ja
Ventilatie (In/Ex)
Zijkant/zijkant
Lamp toegang
Bovenkant
Toegang filteren
Bovenzijde
Stof filter
ESD-filter
Hoeksteen
Keystone-correctie
V: ±30°(auto+handmatig)
H: ±15° (handmatig)
Speldenkussen-/loopcorrectie
Hoeksteen
LAN-controle
LAN controlekamerweergave
(Crestron)
Ja
LAN Control-AMX Discovery
Ja
LAN Controle-PJ Link
Ja
SW-instelling
Automatische installatie
INGANG ZOEKEN, AUTO PC,
AUTO Keystone
Audio dempen(Dempen)
Ja
Filterreinigingscyclus
100/200/300 uur
Koeltijd
Jaren 60, 90
Grote hoogte
Ja (1400~2700m)
Signaal ingeschakeld
Ja
Schakel het aftellen in
Aangepast-(0S, 10S, 30S...)
Automatisch plafond
Ja
D-Zoom
1~33
360° projectie
Ja
Anderen
Randovervloeiing
Ja
MAX-afmetingen
(BxHxD mm)
481*179*418 mm
Netto.Gewicht (kg)
9,98
Afmetingen verpakkingsdoos
(BxHxD mm)
620*585*295mm
Goor.Gewicht (kg)
~13.2
Extra functies
Netwerkconnectiviteit
Projectoren zijn uitgerust met een RJ-45 LAN-aansluiting voor bediening op afstand.Bovendien, wanneer gebruikt met Crestron RoomView™,
geïntegreerde besturing van maximaal 250 projectoren inclusief aan/uit-bediening, berichtweergave en bevestiging van lampuren
is mogelijk.EL-705U is uitgerust met AMX Device Discovery voor vereenvoudigd apparaatbeheer en compatibel
met PJLink™.
Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building 2
 
Stille werking van 30 dB
Ventilatorgeluid tijdens de werking van de projector kan storend zijn tijdens een presentatie of videoconferentie.De EL-705U-projector werkt
bij een beduidend laag geluidsniveau van slechts 30dB (dwz in "low lamp"-modus).Hierdoor kunnen presentaties en congressen worden gehouden
zonder afleidend projectorgeluid op de achtergrond.
Modus voor 2 schermen (gesplitst)TestpatroonDirect uitschakelenOndersteuning voor ondertitelingModus voor grote hoogte (1.500 tot 2.700 m)Virtuele DICOM-modusOSD
menu meertalige compatibiliteit (20 talen*)
*Bestaande talen: Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds
Talen toegevoegd: Nederlands, Indonesisch, Maleisisch, Noors, Thais, Turks, Vietnamees, Arabisch
Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building 3
Flyin 10000 Lumens Grote Venue Laser Outdoor Projector Mapping Blending Building 4

Contactgegevens
Shenzhen Flyin Technology Co.,Limited

Contactpersoon: Mr. PingQuan Ho

Tel.: 86-18038098051

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)